Bakonyi Kemencésház

Bakonyi Kemencésház (1) Bakonyi Kemencésház (2) Bakonyi Kemencésház (3) Bakonyi Kemencésház (4) Bakonyi Kemencésház (5) Bakonyi Kemencésház (6) Bakonyi Kemencésház (7) Bakonyi Kemencésház (8) Bakonyi Kemencésház (9) Bakonyi Kemencésház (10) Bakonyi Kemencésház (11) Bakonyi Kemencésház (12) Bakonyi Kemencésház (13) Bakonyi Kemencésház (14)
Bakonyi Kemencésház adatai:
cím:
Bakonyi Kemencésház
8427   Bakonybél
Fürdő út 20.
telefon:
88/461-226, 30/205-2920
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
szobák:
4
férőhely:
13
ár / fő:
2800 - 3500 HUF

Leírás

 Bakony hegység szívében, egy gyönyörű völgykatlanban helyezkedik el Bakonybél. Az erdők borította hegyek ölelésében folydogál a Gerence-patak. A falut Zirc városa felől kanyargós, változatos látványt nyújtó úton érhetjük el.

Újonnan épült vendégházunk egész évben nyitva tart, ideális nagyobb családok számára, összesen 13 fő elhelyezésére alkalmas.
Elhelyezés

A vendégház 2 db különbejáratú, franciaágyas + ülőgarnitúrás, tusolóval, wc-vel ellátott szobából áll. A szobákhoz saját tv, hűtő tartozik és egy négytagú családnak nyújtanak kényelmes elhelyezést.

Házunk rendelkezik még egy franciaágyas + ülőgarnitúrás szobából és egy kétágyas kisszobából álló lakrésszel. Itt található a vendégeink számára teljesen felszerelt konyha és étkező is.
Ellátás

Házunkban lehetőség van reggeli, illetve félpanziós ellátásra is. Kipróbálhatják kemencés és nyárs ételeinket is.
Szolgáltatások

Csoportok részére kedvezmény, felszerelt konyha, Internet hozzáférés, játszótér, gyermekjátszó, kerékpározás, kerékpárkölcsönzés, nemdohányzó szobák, pingpongasztal, reggeli, saját kert, TV a szobában, zárt parkoló, zuhanyozós szobák, családbarát, bababarát
Igény szerint megszervezzük programjaikat, családi ünnepeiket.
Programok

A gazdag helytörténeti értékek bemutatását szolgálja a tájház, valamint a Bakonyi Erdők Házában található múzeum is. A Bencés rend 1759-ben épült temploma a hozzá tartozó kolostorépülettel és arborétummal ősi hangulatot ad a falunak.

Bakonybél határában élte remeteéletét a magyarok híres püspöke: Szent Gellért. Ma kápolna őrzi emlékét a szent kúti kálváriánál. A kápolna mellett három forrás vize találkozik és ömlik egy kis tavacskába, melynek partján jól esik megpihenni az áhítatos csendben.

A környező erdőkben számos kijelölt turistaút ad lehetőséget a szabad természettel való ismerkedésre. Tartalmas kirándulásokat tehetünk a környék városaiba is. Nagyszerű kikapcsolódást ígér, pl. a zirci arborétum, a veszprémi óváros, a herendi porcelángyár, a pápai élményfürdő de akár a Balatonra is ellátogathatunk.

A gazdag vadállomány jó lehetőséget nyújt a vadászatot kedvelőknek és lehet lovagolni, sétakocsizni, horgászni is.
A téli hónapokban mindenkit vár az eplényi sípálya de akár kutyaszánnal is lehet szánkózni.
A környék látnivalói

Bakonybélt Zirc városa felől kanyargós, változatos látványt nyújtó úton érhetjük el. Az út keresztülszelve a települést, már kissé megszelídülve de talán még csodálatosabb tájon halad Pápa felé.

A barlangok, a dús erdőségek, a gazdag vadállomány és a csodás természeti környezet teszi a Dunántúl kedvelt üdülő és kiránduló központjává Bakonybélt.

Bakonyi Kemencésház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, udvari tűzhely, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, vízpart, posta, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com