Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony

Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony (1) Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony (2) Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony (3) Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony (4) Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony (5) Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony (6)
Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony adatai:
cím:
Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony
8258   Badacsonytomaj-Badacsony
Park u. 22.
telefon:
06 87 471-000
fax:
06 87 471-000
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ****
férőhely:
48 szoba
12 apartman
tájékoztató árak:
11000-19000 HUF / fő félpanzióval
IFA: 340 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Badacsony és vidéke mindig is híres bortermő vidék volt. Csodálatos nedűi csak úgy vonzzák a turistákat belföldről és külföldről egyaránt. Badacsonytomaj-Badacsony településen várja Önt és kedves családját, barátait a Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony hotel, amely négycsillagos minőségének köszönhetően évek óta elégedett turistákat tudhat magáénak.

A hotel szobái egytől-egyig a festői bortermő vidékre néznek, a levegőt pedig kellemes csend uralja. Tökéletes ez a helyszín azok számára, akik el szeretnének menekülni a nagyvárosi forgatag elől és fel akarnak töltődni a munka szürkesége után. A szobák kényelmesek, minden komfortelemmel fel vannak szerelve és garantált pihenést nyújtanak.

A környéken ezen felül számtalan szórakozási és kirándulási lehetőség kínálkozik. A Vulkánok völgye és a Balaton romantikus arca csak arra vár, hogy Ön és kedves családja felfedezze ezt a csodálatos világot. Jöjjön el erre a vidékre, kóstolja meg a finomabbnál-finomabb borokat és élvezze szabadnapjait ezen a fantasztikus vidéken!
Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, félpanzió, zárt parkoló, fedett parkoló, buszparkoló, étterem, bár, TV, telefon, szauna, szolárium, teniszpálya, minigolf, sporteszköz-kölcsönzés, kert, mozgássérült-barát, széf, társalgó, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com